Hall_composing_02_White BG.png

Efekty robotyzacji w polskich przedsiębiorstwach:

 53% 

firm odnotowało 

spadek kosztów produkcji

 63% 

z nich odnotowało wzrost jakości produktów

 84% 

firm odnotowało

wzrost produkcji

* Źródło: Instytut Prognoz i Analiz Gospodarczych, Wpływ robotyzacji na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw , Edycja III, 2019

Dołącz do przedsiębiorstw, które odniosły sukces i podniosły swoją konkurencyjność na rynku dzięki robotyzacji.

Pobierz Informator FANUC

dla branży spożywczej.

 Znajdziesz w nim odpowiedzi na pytania nurtujące 
producentów z branży spożywczej: 

  • Jak pokonać aktualne wyzwania rynkowe i zachować konkurencyjność na szerokim rynku?
     

  • Jak wykorzystać roboty w procesie rozwoju linii produkcyjnych?
     

  • Jak przygotować się do inwestycji w robotyzację?
     

  • Jak poradziły sobie z tym zadaniem inne przedsiębiorstwa?

Sprawdź jak FANUC może pomóc Twojej firmie!

 

Aby pobrać informator wypełnij poniższy formularz.